0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bliv klogere på

Ofte stillede spørgsmål

Her på siden finder du svar på en række spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med anvendelsen af silikatmaling. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og få rådgivning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ønsker en allergivenlig maling, der efterlader åndbare og flotte overflader, er silikatmaling et oplagt valg.

Silikatmaling er mere omstændig at arbejde med, men dette opvejes af de mange positive egenskaber, som malingen har - fx er den mere allergivenlig end traditionelle malinger.

Det afhænger af om du maler indendørs eller udendørs.

Med en indendørsmaling fra Silikatteknik opnår du typisk en dækning på 6-8 m2/literen. 

Med en silikatmaling fra Silikatteknik, kan du få lige den farve du ønsker. Vi kan sammensætte pigmenter i alle verdens farver, og lave lige den tone, som du ønsker dig - både indendørs og udendørs. Her på webshoppen fører vi silikatmaling i udvalgte, populære farver, men du skal være velkommen til at kontakte os, og få vejledning og rådgivning til dit farvevalg.

Uanset hvilken maling du vælger, skal du være omhyggelig med sikkerheden når du maler, hvis du er gravid.

Selvom du anvender silikatmaling, vil der være dampe og kemiske forbindelse i spil, som du helst bør undgå.

Uanset hvilken maling du vælger, skal du være omhyggelig med sikkerheden når du maler, hvis du er gravid.

Selvom du anvender silikatmaling, vil der være dampe og kemiske forbindelse i spil, som du helst bør undgå. Sørg derfor altid for, at du ikke opholder dig i nymalede rum for længe af gangen, og luft grundigt ud når du maler.

Selvom silikatmaling indeholder et minimum af kemikalier, og afgiver tæt på ingen kemiske dampe, så bør der altid udvises ansvarlighed, når børn omgås maling. Husk derfor altid at tage jeres forholdsregler, når der er mindre børn til stede, når der males. Hold malingen ude for børnenes rækkevidde, luft grundigt ud og lad ikke barnet være alene med åbne malingsprodukter uden opsyn fra voksne.

Silikatteknik.dk

Få et uforpligtende tilbud.